unban roberto
2 participanți
cypress.forumz.ro :: cypress :: unban
Pagina 1 din 1
unban roberto
Nick : Roberto
Motiv :un prieten de al meu a jukt cu coduri dupa pc meu si a primit ban pe buna dreptate...
IP : 10.81.123.89
Obiectii : Vreau doar sa mi se scoata banu ca sa joc..io nu joc cu coduri pls unban
Motiv :un prieten de al meu a jukt cu coduri dupa pc meu si a primit ban pe buna dreptate...
IP : 10.81.123.89
Obiectii : Vreau doar sa mi se scoata banu ca sa joc..io nu joc cu coduri pls unban
Roberto- Mesaje : 7
Data de inscriere : 11/02/2010
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
unban Roberto
serios vb chiar nu am fost io..io am net de la vodafone dala portabil si lam avut la un prieten cateva zile si a jukt el..da a jukt cu coduri si a primit ban...unban pls si dak se mai intampla ban de tot si gata...poti sa il intrebi si pe blk ca iam spus lui..chiar nu joc cu coduri...pls unban
nu merge:9
imi zice ca you have been banned from this server...mi se pare ca a jukt cu numele 50 cent si ip e 10.81.123.89...vezi dak poti sa faci ceva pls..
..
zi imi scoti si mie banu?pls..ca vreau sa joc...pls unban
doamnee..
pai nush ca incerc sa intru si imi zice ca ai fost banat..ala e ip...chiar nush...si nu am cum sa mai intru?
nush...
angelina cik ia dat ban..chiar nush ce are..asta e ip..nush cum io fii dat ban de nu mai merge deloc..si chiar nu ai ce sa faci nu?
cypress.forumz.ro :: cypress :: unban
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum