model cerere unban
4 participanți
cypress.forumz.ro :: cypress :: unban
Pagina 1 din 1
model cerere unban
Nick : nume folosit pe server
Motiv : daca ai idee de ce ai luat ban
IP : ip-ul tau
Obiectii : daca ai ceva de spus
SS: si cele 2 poze
Aici uploadati pozele http://imageshack.us
Motiv : daca ai idee de ce ai luat ban
IP : ip-ul tau
Obiectii : daca ai ceva de spus
SS: si cele 2 poze
Aici uploadati pozele http://imageshack.us
Re: model cerere unban
Nick : black metal
Motiv : nu stiu de ce am luat ban.............am injurat de 2-3 ori dar gen mm codati infecti scz de limbaj
IP : am ip dinamic
Obiectii : am primit admin s cand vreau s ma conectez cu numele black metal imi da kick, unu dintre admini de pe server mi-au spus ca am primit ban dar nu nu am facut nimc,a incercat sa-mi dea admin pe blackmetal s cand am intrat pe server aceeasi chestie o s pun o poza cu ce imi arata in curand
SS: soon...................
Motiv : nu stiu de ce am luat ban.............am injurat de 2-3 ori dar gen mm codati infecti scz de limbaj
Obiectii : am primit admin s cand vreau s ma conectez cu numele black metal imi da kick, unu dintre admini de pe server mi-au spus ca am primit ban dar nu nu am facut nimc,a incercat sa-mi dea admin pe blackmetal s cand am intrat pe server aceeasi chestie o s pun o poza cu ce imi arata in curand
blackmetal- Mesaje : 38
Data de inscriere : 03/12/2009
re
Ti-am aplicat comanda de scos banul, desi e posibil sa nu fi avut ban, ai o pb cu ip-ul dinamik.blackmetal a scris:Nick : black metal
what problem..................daca va ajuta cu ceva imi fac adresa dns adica am una dar e a fostului server de cs
poi nu ai spus u c ai probleme cu ip dinamik s ti-am zis c poate te ajuta cu ceva adresa dns
cypress.forumz.ro :: cypress :: unban
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum